DM i Vinduespolering

IPWWC - International Professional Window Cleaning Competition
DM i Vinduespolering er en del af International Professional Window Cleaning Competition

Konkurrencen afholdes for 3. gang i Danmark, men i udlandet har Vinduespolering på tid igennem mange år, været store konkurrencer med masser af publikum og masser af prestige på spil. Derfor er vi også både glade og stolte over, at kunne annoncere, at DM i Vinduespolering nu er en del af IPWCC – International Professional Window Cleaning Contest, eller det der kan betegnes som VM i Vinduespolering. Det betyder bl.a. at den danske mester 2019 vil kvalificere sig til at deltage i denne konkurrence og dermed få chancen for at blive Verdensmester!

Historik

I 2015 afviklede vi for første gang DM i Vinduespolering, det var i forbindelse med Dansk Rengøringsmesse, som ligeledes blev afholdt for første gang i sit nuværende regi. Vinderen af DM i Vinduespolering 2015 blev Jan Birch Dahlerup, som viste sig ikke så let at slå af pinden, idet han genvandt titlen i 2017 og dermed er den ubestridte Danmarksmester i Vinduespolering på tid.

I 2016 afholdt vi den indledende runde på to lokalitet; hos Væxthuset i Fredericia og hos CleanStep i Valby. Ved denne lejlighed blev også indledende runde til det første DM i Gulvvask afholdt. Du kan læse fyldige sammendrag af de to events hos Hygiejnefokus: DM 2016 VESTDM 2016 ØST.

Som nævnt kårede vi i 2017 endnu engang den Danske Mester i Vinduespolering, og igen var det Jan Birch Dahlerup fra de Fries & Rybner Ejendomsservice som løb med sejren. Ved denne lejlighed havde præmie- og udstyrsponsoren Black Diamond Squeegee Rubber inviteret verdens hurtigste vinduepudser, den svenske Ivan Pleinadius som foruden Verdensmesterskabet også er indehaver af ikke mindre 3 svenske mesterskabstitler, til at komme og demonstrere hvordan man pudser vinduer i en fart!